אייס שוקו

מתכון אייס שוקו קר

השבוע ראיתי אנשים מסתובבים בחוץ בשרב הגדול עם כוסות גדולות של אייס קפה, מתוק, קפוא, צונן.

אני זוכרת שהייתי שותה אייסים כאלה של קפה, של שוקו אבל תמיד תמיד הבטן שלי היתה מתהפכת אחרי.

איזה כיף שיש בלנדרים עוצמתיים שאפשר להכין איתם את כל הטוב הזה במקסימום טעם בלי להתפשר על התחושה שאחרי והבריאות בכלל🌱

בתזונה הטבעית לא מומלץ לצרוך קקאו וקפאין בגלל ההשפעה שלהם על מערכת העצבים אז הכנתי לי ולנעמיקי שוקו קר עם אבקת חרובים של תבואות ויצא פשוט מושלם!

אפשר לשחק עם הכמויות של הקרח למרקם יותר או פחות ברדי🧊

מצרכים

  • 2 כוסות חלב שקדים טרי או כל חלב אגוזים אחר (לוז יתן טעם של נוטלה)
  • 4 תמרים בינוניים 
  • 2 כוסות קרח
  • כף אבקת חרובים
  • שפיץ של מקל וניל או חצי כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

  1. מגלענים את התמרים
  2. טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עוצמתי עד שאייס שוקו מוכן

* אם נשאר אייס אפשר להקפיא אותו בתבניות ארטיק או בתבניות קרח ולהוסיף אחר כך לשייקים וסמודי או סתם לאכול כמו שהם

בתיאבון!

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email