עוגת גבינה טבעונית רואו

עוגת גבינה טבעונית רואו

לפני שעברתי לטבעונות גבינות וכל מה שקשור אליהם היו הפייבוריט שלי.

חייבת לספר לכם שכבר 10 שנים בטבעונות, אני כל כך מסופקת מה״גבינות״ שיש בעולם הצמחי שאם אתם שואלים אותי, גבינות מאגוזים טעימות ברמה עולמית וברור שאין מה להשוות מבחינת הבריאות למוצרי החלב🌱

את העוגה בסגנון גבינה המושלמת הזאת אני מכינה לאירועים חגיגיים והיא תמיד תמיד
קוצרת מחמאות

מצרכים

         מצרכים לקראסט-

  •  חצי כוס אגוזי פקאן
  • חצי כוס תותי עץ מיובשים
  • רבע כוס שבבי קוקוס
  • שלושת רבעי כוס תמרי מג’הול
  • מעט גרידת תפוז.           

 

 

       מצרכים לקרם בסגנון גבינה-

  • כוס אגוזי מקדמיה (אפשר גם קשיו- פחות בריא אבל יותר מרקם יותר חלק)
  • תוכן מאגוז קוקוס צעיר אחד
  • גרידת לימון
  • מיץ מלימון אחד
  • 4-5 תמרים לחים ללא קליפה
  • שפיץ של מקל וניל

אופן ההכנה

  1. מעבדים את מרכיבי הקראסט במעבד מזון עד למרקם פירורי, מהדקים חצי מהמסה בתבנית ואת החצי השני שומרים לפירורים שמעל העוגה.
  2. לשכבת הקרם גבינה- טוחנים הכל בבלנדר עוצמתי עד למרקם אחיד, מתקנים טעמים- עוד קצת לימון או עוד תמר, מסדרים יפה מעל שכבת הקראסט, מפוררים את מה ששמנו בצד משכבת הקראס ומסדרים דובדבנים מעל.
    מעבירים להקפאה של לפחות 4 שעות.

בתיאבון!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
דילוג לתוכן