כדורי שוקולד רואו

מתכון כדורי שוקולד

אז עושים עם מה שנשאר בשקית הסינון אחרי שמכינים חלב שקדים?
‎כדורי שוקולד, ברור

‎בתחילת הדרך הייתי מכינה חלב שקדים ופשוט זורקת את הפולפה.

‎ואז פשוט הבנתי שכדורי השוקולד הבריאים והפשוטים מקבלים שידרוג בטעם כשמכינים אותם על בסיס הפולפה של חלב השקדים.

מצרכים

  • ‎3 כוסות פולפה של חלב שקדים
  • ‎3 כוסות תמרי ברהי ומג׳הול מיקס
  • כוס אגוזי לוז
  • כף גדושה אבקת חרובים
  • שפיץ של מקל וניל

אופן ההכנה

‎טוחנים את כל המצרכים במעבד המזון, פרט לתמרים, מוסיפים גם אותם עד אחידות החומרים, מכדררים ומצפים בשבבי קוקוס


* שומרים בהקפאה בקופסא אטומה

בתיאבון!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
דילוג לתוכן