סופגניות רואו פוד

סופגניות רואו מטריפות

סופגניית רואו? מה יש דבר כזה? ברור שיש

גיליתי את המתכון המהמם הזה לסופגניות רואו לפני כמה שנים בקבוצת מזון צמחי חי.
אז נכון שזאת לא באמת סופגניה רגילה כמו שאנחנו מכירים עם כל המופע של השמן ואבקת הסוכר אבל היא טעימה לי וטעימה לתאים שלי.
ואחרי שטועמים את מתוקי הרואו תמיד מבקשים מתכון ואומרים לי: ״ואללה מיכאלה, באמת מי צריך משהו אחר, זה כלכך טעים!״
תכלס הכי צודקים, זה ממש נכון!

אז החג המאיר שלנו כאן,שנזכה להאיר את העולם כל אחד מאיתנו עם האור הפנימי המיוחד שבו.

חג חנוכה שמח 

מצרכים

  •  2 כוסות גזר מגורד
  • כוס תותי עץ מיובשים
  • חצי כוס תמרים
  • חצי כוס שבבי קוקוס
  • שפיץ מקל וניל
  • ריבת תותים טבעית

אופן ההכנה

  • טוחנים את כל מרכיבי הסופגניה במעבד מזון, מסדרים עיגולים ועם האצבע יוצרים חור באמצע,בתוכו מניחים תותים שטוחנים עם תמרים- כוס תותים וחצי כוס תמרים הכל בבלנדר חזק עד למרקם אחיד.
  • מעבירים למייבש מזון ל5 או 6 שעות על 46 מעלות.
  • ניתן לשמור בקירור. 

בתיאבון!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
דילוג לתוכן