עוגיות כוסמת במייבש מזון

עוגיות כוסמת נגיסות

טוב עצרו הכל ולכו להכין את העוגיות האלה!
וכן, לא חייבים מייבש מזון בשבילן- 50 מעלות בתנור עם דלת קצת פתוחה עושה את העבודה יופי.

כל מה שאנחנו צריכים זה קצת סבלנות, אין כאן הרבה עבודה אבל יש כאן קצת המתנה, אבל אני חייבת לספר לכם שזאת המתנה כלכך כייפית ושווה
כי הרי מה יותר כיף ונכון מלהשקיע בריאות בגוף היקר שלנו כפרה עליו?!

וחוצמזה שזה כלכך טעים, שאפשר בקלות לחסל את כל התבנית

מצרכים

  • 4 כוסות כוסמת מונבטת
  • חצי כוס תותי עץ מיובשים
  • כוס תמרים
  • חצי כוס אוכמניות או צימוקים מיובשים
  • שפיץ מקל וניל
  • ריבת תותים חיה (חצי כוס תותים, 5 תמרים טחונים יחד)
  • חצי כפית קינמון

אופן ההכנה

  • טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי העוגיות פרט לריבה, מסדרים ריבועים יפים על דף הפראפלקס במייבש מזון או על נייר אפייה בתבנית של התנור ומניחים מעל כל ריבוע כפית ריבת מנגו וקצת משטחים.
  • מעבירים למייבש מזון ל5 או 6 שעות על 46 מעלות או על 50 מעלות בתנור עם דלת קצת פתוחה.
  • אחרי 5 שעות מעבירים לייבוש נוסף של שעתיים על המגש ללא הדף- אם אתם עם תנור, אז על התבנית פסים.
  • שומרים במקרר.

בתיאבון!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
דילוג לתוכן