שלוקים מסברס

שלוקים מסברס

אין כאן באמת מתכון, זה יותר שיר הלל לפרי הצבר.

הפרי הכי ישראלי שיש הוא בעצם סופר פוד מטורף שמכיל כל כך הרבה טוב שלא תמיד מרגיש 
שמקבל את מלוא תשומת הלב!
אז חוץ משפע של ויטמינים ומינרלים שיש בו, הוא הפרי שהכי עוזר להתאוששות של מערכת העיכול,
בדגש על דלקות מעיים.

שתיית נקטר סברס יכולה ממש לרפא ולשקם את רירית המעי.

בנוסף הוא מכיל שפע של נוגדי חימצון, הוא מכיל סלניום שקשור לתפקוד בלוטת התריס ומגנזיום
שידוע בהשפעתו על הרפיית השרירים.

כדאי לשים לב לא לצרוך את הגרעינים שבו במצבים של עצירות, דלקות מעי ומעי רגיז.

את שקיות השלוקים האלה אפשר לרכוש בסחוט או להזמין מאליאקספרס- רק שימו לב שזה ללא ביספינול איי.

מצרכים

*כ-2 קילו של סברס בשל- לא כשהוא בצבע ירוק כי אז הוא בוסר, הוא חייב להיות רך וגמיש.

*מסחטת מיצים בכבישה קרה

 

אופן ההכנה

    מקלפים את הסברס בכפפות, מעבירים למסחטת המיצים, 

    סוחטים וממלאים בשקיות השלוקים, מעבירים להקפאה.

    שימו לב שאפשר להשתמש בשקיות כמה פעמים, פשוט לשטוף ולמלא שוב.

בתיאבון!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
דילוג לתוכן