תבשיל קינואה ופטריות

תבשיל קינואה ופטריות מוקפצות

בזכות ההנבטה הקינואה יותר קלה לעיכול וגם לא מתבשלת כעיסה, מה שהופך אותה להרבה יותר כיפית וטעימה.

מצרכים

  • 2 כוסות קינואה מונבטת
  • סלסילת פטריות החורש חתוכה לרצועות
  • סלסילת פטריות שיטאקי חתוכה לרצועות
  • 3 בצלים סגולים חתוכים לרצועות
  • חצי כפית זרעי כוסברה
  • חצי כפית קינמון
  • חצי כפית כמון
  • חצי כפית סומאק
  • רבע כפית ג׳ינג׳ר
  • רבע כפית כורכום
  • מלח פלפלרשות

אופן ההכנה

  • מקפיצים את הבצלים עם מעט מים ומוסיפים כל פעם קצת מים עד שמתקרמל, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לערבב.
  • מוסיפים את הקינואה והתבלינים, מערבבים וממשיכים לבשל על אש נמוכה 30 דקות.

בתיאבון!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
דילוג לתוכן