חלב שקדים

חלב שקדים קרמי

אני זוכרת את הגילוי הזה- חלב שקדים✨

זה אחד הדברים הראשונים שהכרתי  בתחילת הטבעונות,  עוד לפני שהתחלתי עם התזונה הטבעית.

אמאלה איזו תחושה מעולה זאת היתה בבטן,להוריד את מוצרי החלב ואיזה כיף זה היה לגלות שיש מגוון מזונות כזה עצום ושלא צריך את מוצרי החלב שכל כך מעמיסים על הגוף!

חלב משקדים זה מושלם רק חשוב להזכיר שלא כדאי לצרוך אגוזים, שקדים, אבוקדו ומזונות שמכיליםכמות שומן גדולה מדי כי זה מעמיס על מערכת העיכול, אז הכניסו אותו לתפריט אבל שימו לב שצורכים אותו בכמות מתונה.

מצרכים

  • כוס שקדים קלופים
  • 4 כוסות מים מטוהרים
  • שפיץ מקל וניל
  • 4 או 5 תמרי מג׳הול

אופן ההכנה

  • טוחנים היטב את המרכיבים בבלנדר עוצמתי או במסחטת מיצים, אפשר לשתות כמו שזה ואפשר להעביר דרך שקית למרקם חלק.
  • החלב נשמר במקרר שלושה ימים וניתן גם להקפיא בקרחוניות ולהוסיף לשייקים או גלידות וגם אפשר להכין ממנו פודינג צ׳יה (מתכון מופיע בבלוג)

לרוויה!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
דילוג לתוכן