טאקו חסה מטריף
כל כך כיף שאפשר להכין את כל המנות האהובות בגרסת הרואו, 
כמו הטאקו הנפלא הזה שכולו עשוי מחומרי גלם טבעיים- מקסימום הנאה במינימום מאמץ
השילוב של תערובת הטאקו עם הסלסה, האבוקדו והתירס החי וכל זה עטוף בחסה טרייה של חורף פשוט נפלא- אי אפשר להפסיק לאכול את סירות החסה הנהדרות האלה.
מצרכים לתערובת הטאקו
- 2 כוסות אגוזי מלך
- חצי חבילת עירית
- חופן עגבניות מיובשות
- כוס כוסברה
- חצי כפית כמון
- כפית טוסקנה
- חצי כפית פפריקה
- חצי כפית שום גבישי
אופן ההכנה
- מכניסים את המצרכים למעבד המזון וטוחנים עד למרקם פירורי
- מניחים מעל עלה שטוף של חסה כף של תערובת הטאקו, מעט סלסלה שמורכבת
 מעגבניות שרי, פלפל רמירו, לימון ועירית קצוצים דק דק
- מוסיפים קוביות אבוקדו ותירס טרי
- אפשר לזלף מעל יוגורט אגוזים
 
				 
											


