טורטיה כוסמת ירוקה
תכלס, הטורטיות מהכוסמת הירוקה זה לגמרי אחת ההמצאות אם לא ה!
אין דבר יותר קל מפשוט לבזוק למחבת את הבלילה הקסומה הזאת, לגלגל לתוכה ממרח טוב, קצת עלים, קצת ירקות ויש ארוחה נהדרת בצ׳יק צ׳ק.
אם היו מחולקות מדליות למנות הטורטיה מהכוסמת לחלוטין היתה מקבלת אחת כזאת- היא סופר קלה להכנה, טעימה, אפשר להכין ולהקפיא ואז יש לכם בשלוף טורטיות מוכנות שאפשר לעשות איתן בערך הכל והערכים התזונתיים שלה נהדרים.
יאלה ניגש לעבודה.
מצרכים
- 2 כוסות כוסמת ירוקה מושרית ומסוננת
- 2 וחצי כוסות מים פושרים
- חצי כפית מלח- למי שצורך
- רבע סלק- לטורטיה סגולה
- חצי כפית כורכום- לטורטיה צהובה
- פלפל רמירו- לטורטיה אדומה
- חופן עלי חוביזה או תרד- לטורטיה ירוקה
אופן ההכנה
- מניחים את הכוסמת המסוננת בבלנדר, את המים המלח ואז בוחרים את התוספת שנרצה שתתן לנו צבע לטורטיה.
- טוחנים היטב עד למרקם של פנקייק.
- בעזרת מצקת מניחים על מחבת נון סטיק לוהט את הבלילה וממשיכים לעגל עד שהמסה נמצאת על כל המחבת.
- מנמיחים את האש, מחכים שיווצרו בועות, הופכים לעוד חצי דקה ומעבירים למגבת לצינון.ֿ
- ניתן להקפיא את הטורטיות עם ניירות אפייה ביניהן.