קערת סמודי ירוק

מתכון קערת סמודי ירוק

 אני כל כך אוהבת את הקערה הירוקה שלי

היא סוגרת לי פינה כמעט כל צהריים, כשמתחשק לי משהו משביע, מקרקע, טעים ויותר חשוב מהכל- משאיר אותי בשיא האנרגיות להמשך היום,איסוף מהגן, הסעות לחוגים והשגרה המבורכת עם הבנות.

ההבדל בין שייק לסמודי הוא שסמודי הוא יותר סמיך משייק והוא נאכל כמו גלידה, אפשר לשים מעליו תוספות ובכך לתרום לעיכול שהרי ידוע, מתחיל בפה.

מצרכים

  • 2 כוסות נבטי אלפלפא
  • בננה קפואה
  • חצי כוס מנגו קפוא
  • חצי כוס חלב שקדים או מים לאופציה דלת שומן
  • 3 קוביות קרח
  • תמר- אופציונלי לאוהבי המתיקות

אופן ההכנה

  1. טוחנים את נבטי החמניה עם המים
  2. מוסיפים אליהם את הקרח והפירות הקפואים
  3. ממשיכים לטחון עד שהכל הופך למרקם אחיד
  4. מקשטים בתותי עץ מיובשים וכל תוספת אהובה 

בתיאבון!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
דילוג לתוכן