ראפ מנגו רואו

ראפ-סושי מנגו שלא משאיר אף אחד אדיש

יש משהו שובה באוכל מגולגל שמתערבבים בתוכו הטעמים

הקטע הזה של ראפ סלאש סושי תמיד מגניב אותי וכשמדובר ב100 אחוז מנגו טחון ומיובש במייבש מזון אז אני גם יודעת שיש בזה רק בריאות והטעם? גן עדן עלי אדמות.

מצרכים

2 מנגו בשל קלוף וטחון
חופן נבטי אלפלפא
עגבניות שרי
גבינת אגוזים (יש מתכון בבלוג)
אבוקדו
אפשר להוסיף כל ירק שאוהבים

אופן ההכנה

 מכינים קודם את הראפ- מסדרים שכבה דקה של המנגו במייבש המזון על דף הפראפלקס ומייבשים על 42 מעלות כל הלילה, למחרת מוציאים מהמייבש וחותכים לריבועים, שומרים במקרר בנייר אפיה כדי שלא ידבק.
כשרוצים להכין ראפ או סושי שולפים ריבוע ומגלגלים בתוכו את הירקות, הגבינה והאבוקדו, אוכלים ונהנים!

בתיאבון!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
דילוג לתוכן