ריבועי מרציפן-פקאן

מתכון ריבועי מרציפן-פקאן

מינימום מאמץ – קונים,חותכים, אוכלים.

מומלץ לאכול את הפירות בשלמותם – מתוקים, עסיסיים, טריים ובשלים אבל חוץ מפירות טריים וירקות חתוכים שנמצאים כאן בשפע (תודה לאל).

אני גם דואגת להכין ממתקים מכל מיני סוגים כדי שיהיה גיוון וכשמתחשק משהו יותר מרוכז מפרי עסיסי ובשל – אני מייבשת במייבש מזון מנגו, בננות, אגסים וכמובן שמכינה להן ממתקים שנשמרים במקפיא כמו ריבועי המרציפן-פקאן הנהדרים האלה!

מצרכים

  • כוס שקדים קלופים (משרים במים כמה שעות ומקלפים)
  • כוס אגוזי פקאן
  • 2 כוסות תמרי ברהי
  • שפיץ של מקל וניל
  • כפית גרידת לימון

אופן ההכנה

  1. טוחנים לפירורים את האגוזים והשקדים במעבד מזון
    (אני משתמשת במג׳ימיקס)
  2. מוסיפים את שאר החומרים, מעבדים עד מרקם חלק ו…זהו מוכן!
  3. מהדקים בתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה, מקפיאים לכמה שעות וחותכים לריבועים.
  4. שומרים בהקפאה ומוציאים בשעת הצורך.

בתיאבון!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
דילוג לתוכן