ריבועי קרמל

מתכון ריבועי קרמל

תכלס אין באמת סיבה לאכול סוכר מזוקק כשיש כזה שפע במתוקי רואו שעשויים במאה אחוז מפירות ואגוזים, יש כלכך הרבה אפשרויות בעולם הרואו ובכלל בארץ הדקלים שלנו עם כל סוגי התמרים הנהדרים.
ריבועי הקרמל האלה סוגרים לי פינה תמיד כשחשקה נפשי במשהו מתוק מרוכז ליד כוס תה צמחים או ליד משקה שוקו קר.

אני אוהבת למלא את המקפיא במתוקים שעשויים מתמרים ואגוזים וככה יש לי תמיד אופציה טובה ובריאה.

מצרכים

  • 2 כוסות תמרי ברהי
  • 3 כפות חמאת אגוזי לוז
  • 2 כפות אבקת חרובים
  • כף מאקה
  • כפית תמצית וניל או שפיץ ממקל וניל
  • 2 כפות קמח כוסמת מונבט ומיובש- לא חובה

אופן ההכנה

  1. מגלענים את התמרים
  2. מניחים במעבד המזון את כל המצרכים וטוחנים עד שמתקבל מרקם חלק
  3. משטחים את המסה בתבנית מרופדת בנייר אפייה לצורה של מלבן, מקשטים בתוספות אהובות- אגוזים, גרנולה כוסמת, גוג׳י בריז ושולחים למקפיא ללילה
  4. למחרת חותכים ריבועים, מסדרים בשכבות וביניהן ניירות אפייה כדי שלא ידבק 


* שומרים בקופסא אטומה במקפיא

בתיאבון!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
דילוג לתוכן