לאפה מעדשים בצ׳יק צ׳ק
מאז שנכנסו לחיינו לאפות הקטניות והדגנים משהו בעולם התזונה השתנה
לא עוד מאפי גלוטן הרסניים, הלואה לאפות מהממות, בריאות, שלוקח דקה וחצי להכין.
הן משביעות, הן טעימות והן בריאות בהרבה יותר מכל הלאפות שהכרנו עד היום!
בהתחלה הייתי מכינה אותן רק מהכוסמת הקוסמת אבל ממש מהר גם הכנתי מכל קטניה ודגן אפשרי וזה כיף גדול כי אפשר גם להקפיא אותן, לשלוף אחת, לגלגל בה ירקות ואבוקדו ויש לנו ארוחה מושלמת באפס מאמץ.
מצרכים
- 2 כוסות עדשים מושרות 6 שעות
- כוס מים
- מעט מלח(למי שצורך)
אופן ההכנה
- טוחנים הכל בבלנדר עוצמתי, בוזקים על מחבת נון סטיק חמה ומשחקים עם המחבט עד שהבלילה מתפרסת על כל המחבת, כשנהיות בועות מחכים עוד 20 שניות והופכים עם תרווד, ממתינים עוד חצי דקה והלאפה מוכנה.
- אם שומרים בהקפאה- הפרידו בנייר אפייה את הלאפות אחת מהשניה והקפיאו.