אלוהים איזו נוטלה
מי לא אוהב נוטלה?
המרקם הקרמי הזה, המתיקות והאואי גואי שרק משאיר טעם של עוד.
אממה? גם בממרחי שוקולד הטבעוניות הרגילות יש ערימות של סוכר, שמן
(אפילו אם הוא קוקוס כבישה קרה, עדיין) ומה שאנחנו מקבלים זה לא מוצר בריאות בכלל.
אז מה שכיף כאן בארץ ישראל זה שזאת ארץ התמרים הבלתי מעורערת
וזכינו כלכך בגדול!
אז מה יותר קל מלהכין את היופי הזה רק מתמרים ואגוזים? ועוד עם תמרי ברהי מושלמים
בטעם קרמל, OMG!!!
וכמה זה פשוט להכנה, וואוו.
בקיצור, בואו נצא לדרך(:
מצרכים
- 3 כוסות תמרי ברהי מושרים
- חצי כוס אגוזי לוז או פקאנים
- 2 כפות אבקת חרובים
אופן ההכנה
טוחנים הכל בבלנדר עוצמתי, מאחסנים בקופסא אטומה ושומרים בקירור ל5 ימים או בפריזר לחודש.