פרמזן טבעוני רואו
המתכון הנפלא והכל כך פשוט הזה מככב אצלי במטבח.
מוסיף המון טעם למנות, במיוחד לאלה שבנוסח איטלקי אבל לא רק, הוא גם משדרג סלטים אפשר להוסיף אותו למרקי רואו או מרקים טבעוניים.
הטעם של הפרמזן הוא מאד עשיר וגבינתי ועולה לטעמי כמה רמות מעל הפרמזן הרגיל.
קבלו גרסה נהדרת לפרמזן טבעוני מקסימום בריאות בלי להתפשר על הטעם.
יש כאלה שמוסיפים לפרמזן גם שמרי בירה לאקסטרה טעם גבינתי אבל לטעמי זה מעולה גם בלעדיהם.
מצרכים
- כוס צנוברים
- חצי כוס מקדמיה
- חצי כוס קמח שקדים
- כפית מלח (למי שצורך)
- חצי כף אבקת בצל
- חצי כף אבקת שום
אופן ההכנה
טוחנים את כל המרכיבים יחד בבלנדר עוצמתי או במעבד מזון עד לקבלת המרקם הפירורי הרצוי.
זהירות לא לטחון יתר על המידה ולהגיע לקמח ולחלופין מעט מדי ולהגיע למרקם גס מדי שלא יתן את אפקט הפרמזן.