חטיף תמרים ממולא רואו

מתכון חטיף תמרים ממולא רואו

אין כמו חטיף מלא בהפתעות

עולם מתוקי הרואו הוא אינסופי- גלידות, כדורים, בראוניז, עוגות…
השפע, המגוון והיצירתיות הם אינסופיים.

חטיף התמרים הזה נולד ממש במקרה כשהקטנה שלי התאהבה בחטיף שוקולד שהיה ממותק בתמרים וממולא בקרם אגוזים ורציתי להכין לה משהו פחות מתועש בלי להתפשר על הטעם.
אז הפשלתי שרוולים והתחלתי בהכנות עד שיצא החטיף הקסום הזה.

תהנו!

מצרכים

  • 3/4 כוס חמאת שקדים
  • חצי כוס קמח שקדים
  • חבילה של עיסת תמרים 
  • כפית מי וורדים
  • חצי כפית גרידת לימון

אופן ההכנה

  1. מערבבים את חמאת השקדים עם קמח השקדים,גרידת לימון ומי וורדים ומכינים מהעיסה עיגולים בגודל של אגוז מקדמיה
  2. לוקחים חתיכה מעיסת התמרים, משטחים עם היד, מניחים בפנים את העיסה של השקדים ועוטפים אותה עם עיסת התמרים.
  3. ממשיכים להכין באותו אופן ומניחים את החטיף בקופסא בהפרדה עם ניירות אפייה כדי שלא ידבקו. שומרים בהקפאה.

בתיאבון!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
דילוג לתוכן