טאקו רואו

טאקו חסה מטריף

כל כך כיף שאפשר להכין את כל המנות האהובות בגרסת הרואו, 
כמו הטאקו הנפלא הזה שכולו עשוי מחומרי גלם טבעיים- מקסימום הנאה במינימום מאמץ

השילוב של תערובת הטאקו עם הסלסה, האבוקדו והתירס החי וכל זה עטוף בחסה טרייה של חורף פשוט נפלא- אי אפשר להפסיק לאכול את סירות החסה הנהדרות האלה.

מצרכים לתערובת הטאקו

  • 2 כוסות אגוזי מלך
  • חצי חבילת עירית
  • חופן עגבניות מיובשות
  • כוס כוסברה
  • חצי כפית כמון
  • כפית טוסקנה
  • חצי כפית פפריקה
  • חצי כפית שום גבישי

אופן ההכנה

  1. מכניסים את המצרכים למעבד המזון וטוחנים עד למרקם פירורי
  2. מניחים מעל עלה שטוף של חסה כף של תערובת הטאקו, מעט סלסלה שמורכבת
    מעגבניות שרי, פלפל רמירו, לימון ועירית קצוצים דק דק
  3. מוסיפים קוביות אבוקדו ותירס טרי
  4. אפשר לזלף מעל יוגורט אגוזים

בתיאבון!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
דילוג לתוכן