טארט שוקולד אגוזי מושלם
כשאתם צריכים להביא עוגה לערב החג/מסיבה/יומולדת של הילד או כל אירוע אחר אתם חייבים להגיע עם העוגה הזאת ולהנות מפרצופי ה״מה? זה טבעוני??״ של כולם
הטארט הזה נולד כשניסיתי להכין מוס שוקולד בלי סוכר, רק עם תמרים, עוד בתקופה שהייתי צורכת קקאו ואז יצאנ העוגה המושלמת הזאת, שכל מי שטועם אותה ליטרלי נופל מהכיסא.
ניסיתי להחליף את הקקאו באבקת חרובים אבל לא, זה לא צלח, אז פשוט תשמרו לכם אותה לאירועים מיוחדים.
והשוס הוא שלוקח להכין אותה 7 דקות על השעון הכל כולל הכל, רק צריך לדאוג שיש את כל המצרכים בבית.
תהנו
מצרכים
מצרכים לקראסט-
חצי כוס אגוזי פקאן
רבע כוס שבבי קוקוס
שלושת רבעי כוס תמרי מג’הול
רבע כוס חלב שקדים טרי
מצרכים לשכבת השוקולד-
קרטון 500 מ״ל קרם קוקוס ללא תוספים
שפיץ של מקל וניל או כפית תמצית וניל ללא אלכוהול
כוס תמרים (או קצת יותר)
2 כפות קקאו
קורט מלח
אופן ההכנה
מעבדים במעבד מזון את מרכיבי הקראסט ומהדקים בתבנית טארט 22-24.
טוחנים את מרכיבי קרם השוקולד היטב וזולגים מעל שכבת הקראסט.
שומרים בהקפאה כל הלילה