מתכון כדורי שוקולד
אז עושים עם מה שנשאר בשקית הסינון אחרי שמכינים חלב שקדים?
כדורי שוקולד, ברור
בתחילת הדרך הייתי מכינה חלב שקדים ופשוט זורקת את הפולפה.
ואז פשוט הבנתי שכדורי השוקולד הבריאים והפשוטים מקבלים שידרוג בטעם כשמכינים אותם על בסיס הפולפה של חלב השקדים.
מצרכים
- 3 כוסות פולפה של חלב שקדים
- 3 כוסות תמרי ברהי ומג׳הול מיקס
- כוס אגוזי לוז
- כף גדושה אבקת חרובים
- שפיץ של מקל וניל
אופן ההכנה
טוחנים את כל המצרכים במעבד המזון, פרט לתמרים, מוסיפים גם אותם עד אחידות החומרים, מכדררים ומצפים בשבבי קוקוס
* שומרים בהקפאה בקופסא אטומה