מיץ עם מרכיב סודי

מיץ מקליפות אבטיח

ספורטאים זה בשבילכם!

מיץ מקליפות אבטיח?מה?

כן כן אז מהיום לא זורקים את הקליפות אחרי שאכלתם את האבטיח כי מדובר בסופר פוד חשוב מאד💪🏽🌱

יש בקליפות כמות מאד יפה של מינרלים, הן עשירות בויטמיני b וויטמין A וגולת הכותרת היא שהן מכילות את חומצת האמינו- ציטרולין שמסייעת להעלאת מסת השריר ועוזרת לשפר ביצועים ספורטיביים!

היא תומכת בגמישות העורקים,משפרת את זרימת הדם בכלי הדם, ותומכת בלחץ דם תקין.

אז בגדול מה שעושים זה אוכלים את האבטיח ושומרים את הקליפות למיץ, רצוי מאד שהאבטיח יהיה אורגני כדי להבטיח שלא יהיו ריסוסים מיותרים במיץ שלנו.

מצרכים

  • 3 כוסות של קליפות האבטיח- חלק ירוק ולבן
  • כוס קוביות אבטיח
  • חצי ליים

אופן ההכנה

  1. טוחנים הכל במסחטת מיצים קרה
  2. מסננים לאקסטרה חלקלקות
  3. מוזגים ונהנים

לבריאות!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
דילוג לתוכן