עוגיות סנדביץ׳ של פעם
כל כך משמח אותי שאפשר להכין מתוקים שמזכירים את הילדות
שעדיין יהיו בריאים ומלאים בטעם.
אין באמת סיבה לצרוך מתוקים מלאים בשומן טראנס, סוכר, חומרי טעם ועוד
חומרים מזיקים כשיש כזה שפע בעולם התזונה הצמחית.
העוגיות האלה עשויות ממאה אחוז חומרים מהטבע שכשממזגים אותם יחד יש פיצוץ של טעם
ובריאות ביחד- בקיצור גן עדן באפס מאמץ.
מצרכים
מצרכים לבסיס העוגיות-
חצי כוס קמח קוקוס
כף מאקה
חצי כוס קמח כוסמת
חצי כוס חמאת שקדים
4 תמרי ברהי מושרים ללא קליפה
חצי כוס כוסמת מונבטת ומיובשת
מצרכים לקרם שוקולד-
כוס ברהי
כפית תמצית וניל
כף אבקת חרובים
רבע כוס אגוזי לוז
מעט מים
אופן ההכנה
- מעבדים את מרכיבי הבסיס במעבד מזון פרט לפצפוצי הכוסמת- חצי כוס הכוסמת המיובשת
- מעבירים לקערה ומוסיפים את הפצפוצים מכינים עיגולים מעוכים ובחצי מהם יוצרים עיגול עם קשית
- טוחנים את מרכיבי קרם השוקולד בבלנדר
- מורחים קצת מהקרם על הבסיס וסוגרים בעיגול עם החור שעשינו עם הקשית
- שומרים בהקפאה