פררו רושה- גרסת הרואו
זה לא סוד שאני יכולה להכין מתוקי רואו מבוקר עד ליל- מאוהבת במטבח הזה וכשמדובר במתוקים אז בכלל אני כמו דג במים, כנראה בגלל האהבה שלי למתוק.
את הדבר המושלם הזה לקח לי זמן לגבש את הרעיון ולהכין אותו כך שגם מה שבפנים יהיה נוזלי וממש יזכיר את הפררו האמיתי, את זכרונות הילדות שלי.
היום אני כמובן חושבת שזה הרבה הרבה יותר טעים מהמקור בלי שום ספק והטוויסט עם אגוזי הברזיל? רציני ביותר!
בקיצור הפשילו שרוולים, תתארגנו על המצרכים ולכו להכין את השלמות הזאת
מצרכים
מצרכים לשכבה החיצונית-
- 2 כוסות תמרים מג׳הול
- כוס אגוזי ברזיל
- כף אבקת חרובים
- כף אבקת מאקה
מצרכים לקרם קרמל-
- 2 כוסות תמרי ברהי
- חצי כפית אבקת וניל
- חצי כוס חלב שקדים
- תוספות- אגוזי ברזיל טחונים גס לציפוי ושברי אגוזים לאגוז שבאמצע.
אופן ההכנה
לוקחים מעט מהשכבה החיצונית, משטחים עם הידיים, מניחים בפנים קצת מקרם הקרמל, מוסיפים אגוז ברזיל שבור בפנים, סוגרים, ממשיכים לכדרר, מצפים באגוזים טחונים והופ למקפיא.
ניתן לשמור לאורך זמן במקפיא אבל כמובן שזה מתחסל בצ׳יק צ׳ק.