ראפ אצה רואו

מתכון ראפ אצה רואו

אחד הדברים שעושים ראפ מושלם זה ללא ספק המילוי, יש גם תפקיד למעטפת כמובן, אבל מה שיש בתוך הקנקן, לגמרי קובע!

אפשר להכין ראפים נהדרים במייבש מזון ואפשר גם לקחת אצה ולגלגל אותה עם ירקות וממרח שיקפיץ את הטעם לשמיים כמו הממרח המדהים הזה.

אני אוהבת לרכוש אצות רואו באייהרב ואפשר גם להשתמש באצות אורגניות שנמכרות בבתי הטבע ובסופרים.

מצרכים למילוי

  • 2 גזרים קלופים
  • תמר
  • חצי כוס עגבניות מיובשותֿ
  • חצי כוס אגוזי מלך
  • חופן עירית קצוצה
  • חצי כפית פפריקה
  • כפית מיץ לימון
  • מקל סלרי

אופן ההכנה

  1. קולפים וחותכים את הגזרים, משרים את העגבניות המיובשות ואגוזי המלך.
  2. מעבירים את כל המצרכים למעבד המזון וטוחנים עד למרקם אחיד, שנשאר עדיין נגיס.
  3. מסדרים מעל האצה נבטי אלפלפא וכל ירק ועלים שאוהבים, מורחים מעל את המילוי, מגלגלים במחצלת של סושי, חותכים באמצע ונהנים.

בתיאבון!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
דילוג לתוכן