תבשיל קינואה ופטריות מוקפצות
בזכות ההנבטה הקינואה יותר קלה לעיכול וגם לא מתבשלת כעיסה, מה שהופך אותה להרבה יותר כיפית וטעימה.
מצרכים
- 2 כוסות קינואה מונבטת
- סלסילת פטריות החורש חתוכה לרצועות
- סלסילת פטריות שיטאקי חתוכה לרצועות
- 3 בצלים סגולים חתוכים לרצועות
- חצי כפית זרעי כוסברה
- חצי כפית קינמון
- חצי כפית כמון
- חצי כפית סומאק
- רבע כפית ג׳ינג׳ר
- רבע כפית כורכום
- מלח פלפל–רשות
אופן ההכנה
- מקפיצים את הבצלים עם מעט מים ומוסיפים כל פעם קצת מים עד שמתקרמל, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לערבב.
- מוסיפים את הקינואה והתבלינים, מערבבים וממשיכים לבשל על אש נמוכה 30 דקות.