תקופת החגים היא תקופה מדהימה. הרבה ביחד, זמן משפחה, מנוחה..
עם זאת בגלל המנוחה הרבה גם אוכלים לא מעט, יוצא הרבה פעמים שקופצים מארוחה לארוחה.
זה יכול לאתגר כשיש מסביבנו הרבה אוכל ורוצים לטעום מזה ומזה..
וגם יש משהו באווירת החג שנותן לנו אוקיי להתפרע, אבל חשוב לזכור שכדאי לנו לבחור את שבירת השגרה כדי שלגוף היקר שלנו לא יהיה קשה אחר כך.
הכנתי מדריך קצר שיוכל לעזור לכם לצלוח את התקופה הזאת בקלות.
בארוחות החג, התמקדו במנות הכי אהובות, וותרו על המאכלים הפחות אהובים והכי חשוב לא למלא את הצלחת.
הוסיפו הרבה ירקות בשלל צבעים ובמיוחד עלים ירוקים, הם מלאים בסיבים ותורמים לתחושת שובע.
התחילו את היום בפירות עסיסיים ומתוקים, הם יכולים להחליף ארוחת בוקר, הם משביעים, קלים לעיכול, עשירים בסיבים ובסוכרים זמינים והכי חשוב לא מכבידים על המערכת.
הגבירו את תדירות הפעילות הגופנית -צאו להליכות בטבע הצבעוני שנמצא בשיאו.
המנעו מנשנושים עתירים בשומן, שקל להתחיל וקשה לסיים איתם, כמו פיצוחים. העדיפו אבטיח ואל תאכלו אותו יחד / מיד אחרי הארוחה.
היו קשובים לגופכם, לבשו בגדים נוחים, אל תרעיבו את עצמכם לפני ארוחות גדולות, הקפידו לבצע נשימות מספר פעמים ביום.
נצלו את הזמן שהתפנה לכם, קחו פסק זמן מהשגרה ואל תמהרו, תבלו עם המשפחה, הקדישו יותר זמן לילדים, תתאוורוו , נקו את הראש ושחררו עומסים.
החגים זאת תמיד תקופה של התחדשות, אל תעמיסו על הגוף שמשרת אותנו נאמנה כל השנה ואם סטינו מהמסלול, נזכור שתמיד מחר יש יום חדש, כל עוד הנר דולק אפשר לתקן.