סלט צבעוני

סלט צבעוני

אין כמו קערת סלט עם רוטב טעים, לסיים איתה את היום.

הסוד לסלט מוצלח טמון בירקות ובעלים טריים וברוטב איכותי.
אני מוצאת הבדל גדול בטעם של הירקות האורגנים לאלה שלא, לירקות האורגנים יש טעם הרבה יותר מרוכז, מרגישים ממש את המתיקות של העגבניה, את המליחות של הסלרי, את הטעם האמיתי של המלפפון.

בגזרת הרוטב- אני אוהבת שהוא מכיל אגוזים או זרעים כי זה הופך את המרקם ליותר קרמי ויותר אחיד.
העגבניות המיובשות הן מרכיב מרכזי ברטבי הרואו אצלי במטבח, הן נותנות טעם עמוק ומעניין.

מצרכים

  • 5 עלי חסה חתוכים
  • חופן נבטי אלפלפא
  • חצי כוס עגבניות שרי טריות חצויות ל2
  • פלפל רמירו חתוך לרצועות
  • מלפפון חתוך גס
  • שומר קטן חתוך 
  • קולורבי קטן מגורד
  • חצי כוס עגבניות מיובשות
  • 2 כפות טחינה אמהרה
  • רבע צרור עירית
  • תמר
  • מיץ מלימון שלם
  • מקל סלרי
  • חצי כוס מים

אופן ההכנה

  1. מניחים בבלנדר את מרכיבי הרוטב- חצי כוס עגבניות מיובשות, 2 כפות טחינה אמהרה, רבע צרור עירית, תמר, מיץ מלימון שלם, מקל סלרי חתוך, חצי כוס מים וטוחנים הכל עד לאחידות החומרים.
  2. מניחים בקערה את הירקות ומעליהם זולגים את הרוטב, מערבבים ונהנים.

בתיאבון!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
דילוג לתוכן